Shipping policy

Leveringen

Wij leveren in de regio Groot-Gent. Voor bestelling van minder dan 50 euro betaal je 3.10 euro leveringskosten. Bestellingen vanaf 50 euro worden je gratis bezorgd. We streven er naar om je bestelling binnen de 24u te verwerken en af te leveren op het adres dat je ons meedeelde. In de meeste gevallen kan je de volgende (werk)dag je pakket al verwachten!
De totale verwerkingstijd bedraagt normaal nooit meer dan 48u (uitgezonderd weekends en feestdagen).
Heb je specifieke vragen? Stuur ons dan een mailtje via info@larogante.be

Retourneren

Als koper kan je het verzakingsrecht uitoefenen binnen veertien dagen na levering van het product of bij ondertekening van een dienstverleningsovereenkomst zonder boete en zonder opgave van redenen. Dit kan door ons schriftelijk te verwittigen per mail op het emailadres info@larogante.be
Als je je op dit recht wenst te beroepen, moeten de producten in hun oorspronkelijke staat en verpakking worden teruggestuurd naar L’Arogante bvba, Kleemstraat 69, 9041 Oostakker. De koper is verantwoordelijk voor de retourzending.
De mogelijkheid tot herroeping geldt niet in het geval van levering van goederen die specifiek voor de consument zijn vervaardigd of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben. Retourzendingen onder rembours worden niet aanvaard. De terugbetaling wordt gedaan op de door jou opgegeven rekeningnummer na ontvangst en nazicht van de terugzending.