PSYPA

UITGESPROKEN &
LIMITED EDITION

Internationaal collaboration bier

We vonden het tijd om Daniëlla eindelijk eens in de schijnwerpers te zetten want ze is een stille maar drijvende kracht achter het succes van L'Arogante. ze stond samen met haar vriend aan de wieg van L'Arogante, ze is het creatieve brein achter onze visuals, branding en website en als ervaren bierproever is ze perfect geplaatst om de kwaliteit van onze bieren te evalueren.

De partner van Daniëlla en originele brouwer van onze L'Arogante bieren heeft samen met de vrienden van L'Ermitage uit Brussel en Breakside uit Portland een bier voor haar gebrouwen dat jullie binnenkort ook zullen kunnen proeven. Als je Daniëlla een beetje kent, kan je al vermoeden over welke bierstijl het gaat. 🙂 Beer unites!

De ΨPA of 'Daniëlla"s therapy' is een 'limited edition' voor Daniëlla, psychotherapeute en gewaardeerd zythologe. Het is een old school West Coast IPA, gebaseerd op het recept van Breakside IPA, één van haar favoriete bieren. De ΨPA is een licht koperkleurig bier met een zacht moutige ruggengraat die alle tropische, citrus- en harsige aroma's van Amerikaans hoppen uitbalanceert. We gebruiken een stevige lading Simcoe hops om het 'dank' karakter te accentueren. Geen remedie tegen de condition humaine maar Dr. Sigmund zou er waarschijnlijk blij mee zijn. 🙂